ساراوین بلاگ

ما در بلاگ ساراوین کنار شما عزیزان هستیم

ساراوین بلاگ

ما در بلاگ ساراوین کنار شما عزیزان هستیم

ویژگی های آب آشامیدنی سالم چیست؟

آب آشامیدنی سالم باید دارای ویژگی های مناسب از جهت میزان یونهای مفید و مضر در آب،میزان قلیایی بودن،طعم و بو،ph و … باشد. یکی از ویژگی های مهم آب سالم میزان سختی ان و یا TDS است که مقدار املاح موجود در آب را نشان می دهد. هرچه TDS آب بیشتر باشد آب سختر خواهد بود. سازمان بهداشت جهانی آب حداکثر این مقدار را ۱۰۰۰ ‌و حداقل ان را ۵۰ اعلام کرده است(کمتر از این مقدار توصیه نمی شود.)

بیشتر: دستگاه تصفیه آب خانگی آبین https://yun.ir/u9dvz7

آب ها در TDS بالای ۱۷۰ دچار رسوب میشوند. ‏TDS چشمه های آب طبیعی معمولا بین ۸۰ تا ۱۴۰ است. یکی از معایب بالا بودن سختی آب ایجاد سنگ کلیه و سنگ مثانه است هرچند بالا بودن این مقدار برای تصریح بهبود شکستگی های استخوانی(به علت وجود کلسیم زیاد) مفید است.


هرچند هدف از نوشیدن آب اشامیدنی تامین نیاز های بدن به خود آب است نه املاح آن. آب تصفیه شده توسط دستگاه تصفیه آب اگر دارای TDS پایین تر از ۵۰ باشد تلخ شده و به علت از دست دادن بخش اعظم املاح خود اسیدی می شود. بنابراین بر اساس مطالعات صورت گرفته ما میزان مطلوب سختی آب را بین ۵۰ تا ۱۵۰ ppm در نظر میگیریم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد